Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5051

Muzikale diensten

De Liema producties verzorgt diverse muzikale diensten voor verschillende doelgroepen en gelegenheden. Wij kunnen u van dienst zijn met live muziek bij bijv. jubilea, feesten, diners, recepties etc.

Bent u een zorginstelling of mantelzorger dan bieden wij u liedjes van vroeger bijv. voor demente ouderen.

Particulieren

Heeft U behoefte aan mooie en afwisselende achtergrondmuziek, instrumentaal of met zang, dan zorg ik voor de perfecte ambiance op uw feest, jubileum, receptie etc. Geen keiharde muziek waardoor uw gasten elkaar niet meer kunnen verstaan maar muziek die op maat gemaakt wordt in samenspraak met de opdrachtgever.

Voor bijzondere feesten zoals bruiloften en verjaardagen is het mogelijk speciaal op het feestvarken gerichte liedjes te bestellen op bekende melodieën waarbij het refrein door iedereen meegezongen kan worden.

Bedrijven

Heeft U behoefte aan mooie en afwisselende achtergrondmuziek, instrumentaal of met zang, dan zorg ik voor de perfecte ambiance op uw bedrijfsfeest, jubileum, receptie, diner etc. Geen keiharde muziek waardoor uw gasten elkaar niet meer kunnen verstaan maar muziek die op maat gemaakt wordt in samenspraak met de opdrachtgever. Uw gewaardeerde werknemer die extra in het zonnetje gezet verdiend te worden, b.v. als jubilaris, promovendus of gepensioneerde, kan verrast worden met een aangepaste tekst op een bekend lied. U laat zo uw waardering blijken voor uw medewerkers. Hierover kunt u nader conact opnemen ter invulling van de details. 

Zorginstellingen

Gedurende de laatste tien jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het maken van muziek in diverse verzorgingstehuizen voor mensen die in de war raken door geheugenproblemen. Door de muziek te spelen uit hun jeugd zie je deze mensen vaak enorm opbloeien.

Afhankelijk van de mate van geheugenverlies speel ik kinderliedjes maar ook grappige liedjes van Wim Sonneveld, Toon Hermans of Eddy Christiani. Ook hier stel ik het programma graag samen in samenspraak met mantelzorgers. 

De Liema producties heeft hier 10 jaar veel ervaring mee en kan verzorgingstehuizen maar ook mantelzorgers hiermee ondersteunen.